x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal, 1-7 aprilie 2024. Berbecilor și Balanțelor le apare o iubire din trecut. Fecioarele fac investiții

Horoscop săptămânal, 1-7 aprilie 2024. Berbecilor și Balanțelor le apare o iubire din trecut. Fecioarele fac investiții

de Moira Dună    |    28 Mar 2024   •   16:00
Horoscop săptămânal, 1-7 aprilie 2024. Berbecilor și Balanțelor le apare o iubire din trecut. Fecioarele fac investiții
Sursa foto: Hepta

Horoscop. Mercur își începe mersul retrograd prin Berbec la 1 aprilie și se va încheia pe 15 aprilie. Soarele din Berbec face semisextil cu Saturn din Pești pe 2 aprilie.

Berbec

Creativitate

Pe măsură ce Mercur revine la mersul direct în semnul tău, ceea ce a fost pierdut sau eliberat se poate întoarce la tine, iar asta include și oamenii. O veche iubire s-ar putea întoarce. Cineva din trecutul tău te poate contacta doar pentru că se gândește la tine. Și apoi începe o conversație iar, ca rezultat, s-ar putea întâmpla lucruri interesante.

Ar putea fi nevoie de o concentrare suplimentar. Numerele par să înoate pe ecran, coloanele nu se adună, iar echilibrarea conturilor este exclusă. O mai bună utilizare a acestei energii ar fi să te concentrezi pe construirea a ceva, la un moment dat. Aceasta ar putea fi o bibliotecă, un gard sau chiar o casă. 

Taur

Mesaje

Ai putea fi prins într-un joc video. Acesta ar putea fi un joc pe care nu l-ai mai jucat de ceva vreme, iar acum grafica sa plină de culoare și acțiunea captivantă te-au atras înapoi. Este plăcut, dar ar putea consuma mult timp în următoarele două săptămâni.

Să te întâlnești cu un prieten ar putea fi mai dificil decât credeai. Programele tale nu prea se potrivesc. Întârzie fără vina lui sau ai putea să amesteci indicațiile și să ajungi la o altă cafenea. 

Gemeni

Timp

Un vechi prieten ar putea veni să bată la ușă. Acesta ar putea fi cineva pe care nu l-ai mai văzut de ani sau chiar decenii, iar acum ești inundat de amintiri nostalgice și fericite. Dacă ești în căutarea dragostei, această întâlnire ar putea reaprinde o flacără veche.

Munca ar putea fi o provocare astăzi. Constați că raportul pe care vrei să-l trimiți este incomplet sau vezi o greșeală chiar înainte de a-l trimite. S-ar putea să fii nevoit să faci ore suplimentare pentru a corecta totul. Sau ai putea aștepta ca cineva să-ți trimită date pentru a putea completa raportul. 

Rac

Apreciere

S-ar putea să-ți poți recupera vechiul loc de muncă. Cineva ți-ar putea spune despre un loc de muncă disponibil. 

S-ar putea să revizuiești un contract acum. Nu este atât de simplu și direct pe cât ai sperat. S-ar putea să existe o sufocare a punctelor cheie, iar acest lucru te face sceptic în ceea ce privește semnarea lui. Ia în considerare amânarea.

Leu

Aventură

S-ar putea să te gândești să te întorci la școală. Ar putea fi pentru a termina studiile anterioare sau pentru a obține o diplomă avansată.  Dacă ești profesor, s-ar putea să te întorci la o poziție anterioară.

O tranzacție financiară ar putea întâmpina o mulțime de obstacole astăzi. Un lucru după altul ar putea provoca întârzieri. O semnătură care se află în locul greșit înseamnă că trebuie tipărit un nou document. 

Fecioară

Bani

Este o idee bună să-ți revizuiești finanțele. Ar putea fi investiții la prețul corect. Sau ar putea fi necesar să-ți reechilibrezi portofoliul, astfel încât să fie mai diversificat în cazul fluctuațiilor pieței. Ai putea descoperi comori acum.

S-ar putea ca tu și partenerul tău să nu fiți de acord. O mică neînțelegere s-ar putea transforma într-un mare lucru, mai ales dacă unul dintre voi este obosit și deja frustrat. Lăsați lucrurile să treacă. 

Balanță

Răsfăț

Cineva din trecutul tău s-ar putea întoarce. Este posibil să te gândești la această persoană și se întâmplă să te sune. Sau ai visat la el, iar acum vă întâlniți la cafenea. Un lucru ar putea duce la altul, reaprinzând jarul unei romanțe într-o flacără strălucitoare.

O rutină de lucru ar putea fi deosebit de frustrantă. Cineva din management îți poate oferi un nou mod de a face lucrurile, care este mai lent și mai puțin precis decât vechiul mod. Și asta te-ar putea face să fii plin de furie pentru că ai deja o listă completă de lucruri de făcut. S-ar putea să trebuiască să discuți cu șeful tău, dar într-o altă zi.

Scorpion

Bucurie

Îți apare o oportunitate de afaceri. Acesta ar putea fi ceva ce credeai că ai ratat sau că ai întârziat prea mult la prețul redus. Sau ai putea fi contactat din nou pentru o colaborare sau parteneriat. Ai putea face o afacere bună.

S-ar putea să nu ai atâta răbdare ca de obicei. Ai putea fi în preajma multor oameni și se simte că nivelul de zgomot este mult mai mare decât de obicei. Acesta nu este un moment potrivit pentru a fi într-o gară, aeroport sau grădiniță.

Săgetător

Deja vu

Cineva de care erai interesat cu ceva vreme în urmă, poate cu ani în urmă, ți-a apărut în minte. Este posibil ca și el să se gândească la tine. Aceasta ar putea fi ziua în care să o contactezi prin intermediul rețelelor sociale pentru a vedea dacă poți găsi o dragoste din trecut. De asemenea, este foarte posibil să te caute.

Ceva acasă te frustrează cu adevărat. Ar putea fi modul în care mașina de spălat vase nu curăță sau cât de mult zgomot fac vecinii. Temperamentul tău este aprins și este dificil să rezolvi problema. De fapt, ar fi mai bine să sari peste vase, să închizi ferestrele și să tragi un pui de somn.

Capricorn

Oportunitate

Te-ai putea gândi să te muți. Acesta ar putea fi un gând care îți vine în minte din când în când, iar acum că Mercur este retrograd, această idee a revenit. Acesta este un moment bun să iei în considerare acest lucru verificând prețurile caselor, uitându-te la tarifele de închiriere unde vrei să mergi sau chiar începând să împachetezi.

Este foarte ușor să fii frustrat. Este posibil să existe trafic aglomerat, construcție de drumuri sau capcane de viteză. O călătorie la supermarket ar putea dura mult mai mult decât te aștepți. Și să ajungi la birou la timp ar putea fi imposibil.

Vărsător

Talente

S-ar putea să fii foarte concentrat pe mijlocul tău de transport. Deși știi că nu este o idee bună să cumperi o mașină în timpul retrogradării lui Mercur, ai putea fi foarte tentat să testezi sau să te uiți la cele mai recente modele. Este posibil să primești o notificare de rechemare pentru mașina ta., ceea ce înseamnă că trebuie să faci o programare la dealer.

Încercarea de a evita unele inconveniente ar putea ajunge să te coste bani. Te gândești dacă să plătești în plus, astfel încât să fii mai puțin frustrat, iar întregul proces te-ar putea enerva. Dacă este posibil, amână pentru o altă zi orice tranzacție financiară, cum ar fi cumpărarea de bilete de avion sau înscrierea la un nou serviciu de streaming.

Pești

Atracție

Te gândești la un lucru pe care ai vrut să-l cumperi. Însă Mercur este retrograd, așa că dacă faci o achiziție acum, asigură-te că se poate returna.

Cineva ți-ar putea da responsabilități suplimentare. S-ar putea să-ți spună că ești atât de bun încât trebuie să continui. Te simți frustrat dar nu poți face nimic acum.  Doar ține mine să ai o discuție cu această persoană în viitor, potrivit astrology.com.

×
Subiecte în articol: horoscop saptamanal horoscop